maandag 15 augustus 2011

Weer aantrekkelijke vroegboekactie bij Sunweb.be

Voor het nakende winterseizoen pakt online reisorganisator Sunweb.be weer uit met erg aantrekkelijke vroegboekkortingen. Wees er echter razendsnel bij, want deze actie loopt slechts tot 15 september.

Boek je voor deze datum je wintervakantie op Sunweb.be, dan kan je een reisannulatieverzekering afsluiten voor amper één euro per persoon en per verblijf. Zo ben je tijdens je wintervakantie dan verzekerd tegen allerlei onvoorziene omstandigheden als een ernstige ziekte of een overlijden van alle familieleden tot de tweede graad van diegene die de reis geboekt heeft. Verder ben je verzekerd tegen onvrijwillige werkloosheid bij tewerkstelling in vast dienstverband, en tegen een echtscheiding als de gerechterlijke procedure werd opgestart.

Reis- en bagageverzekering voor... 1 euro

Daar blijft het bij Sunweb.be niet bij. Zo betaal je bij deze reisorganisator voor een reis- en bagageverzekering amper... één euro. Je bent zo verzekerd voor het maximum bedrag voor alle kosten en hulpverlening.

Bespaar 25% op je verblijfkosten

Je geniet bij Sunweb.be ook van een vroegboekkorting van 25% op je verblijfskosten. De meest uiteenlopende winterse vakantiebestemmingen en verblijfsaccomodaties komen voor deze aantrekkelijke vroegboekkorting in aanmerking. Sommige van deze accomodaties geven deze vroegboekkorting zelfs tot 31 oktober.

Voor alle informatie en boekingen kan je steeds terecht op wintersport.sunweb.be/nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten