zaterdag 13 augustus 2011

Op huskytocht door winters Lapland

Touroperator LaplandReizen specialiseerde zich, hoe kan het anders, in avontuurlijke reizen door Lapland. Zo organiseert het vanaf december weer zijn avontuurlijke sledetrochten vanuit één van de bekendste huskyfarms door winters Lapland. Deze voor Lapland typische boerderij, met de Finn-Jann Alaskan als zelf gekweekt huskyras, telt méér dan honderd van deze sledehonden. 

Taivalkoski Husky Raid  

Met de husky sledetochten die door touroperator LaplandReizen wordt georganiseerd, trek je tijdens de Taivalkoski Husky Raid vijf dagen lang door uitgestrekte winterse bossen, over licht glooiende heuvels en langs dicht bevroren meren. Tijdens deze husky Raid leer je alle knepen van het 'mushen', het besturen van een hondenslede. De huskyfarm zorgt voor de nodige accomodatie, maaltijden en aangepaste thermokleding.
Dit Taivalkoski arrangement van LaplandReizen duurt in totaal acht dagen, waarvan vijf dagen zijn voorzien voor de huskytochten zelf. De prijs van deze gegarandeerde sneeuwvakantie bedraagt 1735 euro. Voor meer info en boeking kan je terecht op http://www.laplandreizen.be/.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten