woensdag 17 augustus 2011

Spectaculaire kinderkortingen bij Famiski

In zijn gloednieuwe winterbrochure pakt reisorganisator Famiski weer uit met enkele spectaculaire kinderkortingen, vooral tijdens de krokus- en paasvakantie. In heel wat hotels verblijven kinderen tot zes haar gratis. Zowel hun verblijf als hun skipas zijn er volledig gratis.

Naar skigebieden in Sestière, Sella Ronda en de Krönplatz reizen kinderen tot acht jaar en in Pitztan zelfs tot tien jaar gratis mee met hun ouders. Dit skigebied manifesteert zich meteen als meest kindvriendelijk van Europa.

Steeds skizeker op vakantie met Famiski

Een van de grootste troeven van skigebied Pitzdan ( www.pitztal.com) is ongetwijfeld zijn 100% skizekerheid. Vanop de gletsjer aldaar heb je niet alleen schitterende afdalingen, maar ook indrukwekkende panorama's over de regio. Het hoogste punt van dit skigebied ligt op 3340 meter, zodat er zowel de beginnende als de geoefende skiër aan hun trekken komen.

Gratis naar de sneeuw

Dankzij Famiski kan je een gratis verblief winnen in driesterrenhotel Bergland, het gezellig familiehotel van de Vlaamse familie Santeler- Dobler. Voor meer informatie bezoek je www.famiski.be of www.hotel-bergland.at.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten