maandag 22 augustus 2011

Gratis winterse kidsdays bij Josk

Een reisorganisator die heel wat aandacht heeft voor de allerkleinsten, is ongetwijfeld Josk Reizen uit Lokeren, die dit winterseizoen voor een primeur op de Belgische reismarkt zorgt. Josk voorziet immers in een eigen kinderopvang voor niet- skiërtjes van één tot vier jaar.

In skigebied Krönplatz beschikt Josk over een volledig ingerichte kinderruimte, practisch gelegen aan het dalstation. Zo kunnen ouders hun kinderen 's morgens met een gerust hart achterlatenbij de Nederlandstalige kinderjuf. De allerkleinsten worden een ganse dag creatief opgevangen door eigen, Nederlandstalige kleuterleidsters en kinderverzorgsters.


Kinderen verblijven gratis tijdens kidsweken

Speciaal voor gezinnen met jonge kinderen die nog niet schoolplichtig zijn  en dus nog buiten de duurdere schoolvakanties op reis kunnen, organiseert Josk reizen speciale kidsweken in tal van kindvriendelijke luxehotels in Val die Fiemme en Krönplatz (Italië) en in Galtür in Oostenrijk. Het is in Galtür de eerste keer dat Josk kinderopvang voorziet vanaf twee jaar.


Skilessen voor kinderen tot vier jaar


Tijdens deze voordelige kidsweken zijn zowel verblijf als skipas voor kinderen tot zes jaar gratis, en worden Nederlandstalige skilessen gegeven aan kinderen vanaf vier jaar. Hiervoor betaal je 130 euro voor telkens vier uur skiles gedurende zes dagen. Bij josk wordt kinderski georganiseerd tijdens de vakantieweken en de speciaal door Josk georganiseerde kinderweken, waarbij kindvriendelijke sneeuwpret voor de allerkleinsten centraal staat.

Voordelig skiarrangement Italië

Van vrijdag 2 maart tot zondag 11 maart kunnen twee volwassenen met deze reisorganisator uit Lokeren voordelig naar het skigebied Val di Fiemme in Italië voor 1620 euro, inclusief busreis en zesdaagse skipas. Je verblijft er in  het driesterren sporthotel Pampeago, in de onmiddellijke omgeving van de skipieste. Kinderen tot zes jaar genieten van gratis verblijf en skipas. Ze betalen enkel 145 euro voor de busreis. Besloot je met de wagen  naar Val di Fiemme te rijden, dan geniet je bij Josk nog eens een extra korting van 80 euro per volwassene. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten