dinsdag 2 augustus 2011

Goedkoop all- inclusive skiën in Frankrijk

De zomervakantie is amper halfweg, en toch pakken reeds de eerste reisorganisators met hun winterbrochures uit. Vanaf nu kan je dus bij je vertrouwde reisagent of online het aanbod aan sneeuwvakanties raadplegen én boeken. Een sneeuwvakantie boeken hartje zomer biedt je ongetwijfeld het meeste voordeel. Vroege vogels doen met het vroeg boeken van hun toekomstige wintervakantie beslist een goede zaak. 

Een van onze favoriete sneeuwbestemmingen is ongetwijfeld Frankrijk. Een trend die hier meer en meer merkbaar is, is ongetwijfeld het groeiende aanbod aan all- inclusive skivakanties. Inderdaad, steeds meer hotels schakelen over op deze aantrekkelijke vakantieformule, ook in de winter. Reisorganisator Famiski biedt in zijn jongste vakantieaanbod naar de sneeuw twee hotels aan met deze all- inclusieve formule. In de totaalprijs is naast het prijskaartje van je verblijf in vol pension, ook je skipas, wijnen en  zelfs kinderopvang inbegrepen.

Voordelige clubhotels all- inclusive

In het sfeervolle driesterrenhotel Vacanciel in het Franse Val Cenis, biedt Famiski in zijn nieuwe winterbrochure een verblijf aan van  zeven nachten aan 910 euro per persoon, en dit tijdens de Paasvakantie van 31 maart tot 7 april. Een ander clubhotel dat vanaf dit jaar dergelijke All- inclusive winterformule aanbiedt is hotel Les Brévière in skioord Tignes. Een verblijf van zeven nachten draagt hier een prijskaartje van 995 euro per persoon en dat tijdens de nieuwjaarsperiode van 2 tot 8 januari. Dezelfde vakantieformule kost met Pasen van 7 tot 14 april 1105 euro per persoon.

All- inclusive sneeuwpret met Skiworld

Wintersportspecialist Skiworld biedt ook zo'n all- inclusiveformule aan in maar liefst acht kwaliteitshotels behorende tot de Ski Sun- groep. Bij deze reisoperator zijn de prijs van je verblijf in volpension, de maaltijden, je skipas en skimateriaal inbegrepen. Dat is niet alles. Tussen 16 en 23 uur staat de free bar op jou te wachten.

Jetair biedt 20 all- inclusivehotels

Uiteraard doet ook specialist Jetair aan deze nieuwe, winterse vakantieformule mee. In het ruime Jetair aanbod werden naast hotels in Frankrijk ook all- inclusiveformules aangeboden in wintersportgebieden in Italië, Duitsland, Oostenrijk en Zwiteserland.

Het totale aanbod van deze reisorganisatoren is terug te vinden op http://www.famiski.be/, http://www.jetair.be/ en http://www.skiworld.be/.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten